Voorzieningen

De Boomwei bestaat uit twee woonlagen met in totaal twintig appartementen. De woningen liggen aan een inpandige gang. In het gebouw zijn een lift en een traplift aanwezig.

U kunt kiezen voor een appartement met een of twee slaapkamers.

De keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap, ingebouwde koelkast en diepvries. In alle appartementen is ook een aansluiting voor een vaatwasser.

De badkamer heeft een inloopdouche met douchestoel, wastafel, toilet en designradiator en is aangesloten op een centraal afzuigsysteem.

De woningen op de begane grond hebben een eigen terras; de woningen op de eerste verdieping hebben een balkon. Iedere woning heeft elektrisch bedienbare zonwering. Alle appartementen zijn voorzien van een airco-installatie. De tuin rondom het gebouw is toegankelijk voor alle bewoners. De tuintjes bij het terras worden op verzoek ingeplant.

Het complex beschikt over een logeerkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer en een zithoek. Deze kamer kan door de bewoners gereserveerd worden voor hun gasten.

De Boomwei heeft een eigen parkeerterrein en een afgesloten fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen.

Viermaal per jaar zorgt de glazenwasser voor een frisse kijk op de omgeving. De gemeenschappelijke ruimtes worden wekelijks schoongemaakt. Voor oud papier is een container aanwezig.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorzieningen

Behalve de wettelijk verplichte veiligheidsmaatregelen, zoals brandpreventie, zijn er ook aanvullende voorzieningen getroffen die u in De Boomwei een gerust gevoel geven. Dat varieert van beveiligingscamera’s in en rond het gebouw tot een kijkglaasje in de voordeur, een intercom met beeldscherm en sociale alarmering.